MOTOREX d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 70 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.

Kao najveći lanac prodavnica na prostoru bivše Jugoslavije sa 37 podružnice širom Bosne i Hercegovine, MOTOREX nudi veliki broj različitih artikala: kvačila i transmisije, upravljanja i ovjesa, sisteme kočenja, ispušne sisteme, autoelektriku i elektroniku, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obaveznu opremu.

Svi naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju.

VIZIJA

Postati vodeći uvoznik i distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste putničkih i lakih teretnih automobila, a koji će biti prepoznatljiv po kvalitetu i zadovoljnim kupcima doprinoseći time i sigurnosti saobraćaja.

MISIJA

Obezbijediti našim kupcima autodijelove najviše kvalitete uz povoljne cijene putem kontinuiranog praćenja tržišta i neposredne nabavke dijelova od svjetski priznatih proizvođača autodijelova prve ugradnje i provjerenog kvaliteta.

VRIJEDNOSTI

– Zadovoljni kupci
– Dugotrajna garancija kvaliteta proizvoda
– Širok asortiman proizvoda
– Stručnost zaposlenika
– Dobavljači koji zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvaliteta i sigurnosti
– Razvijena mreža poslovnica
– Najmoderniji software, hardwerska oprema, mogućnost brzih narudžbi, itd.

MOTOREX U BROJKAMA

– 450 zaposlenih
– 37 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini