Kvačilo

images

Valeo je francuska kompanija prisutna na svjetskom tržištu već 80 godina. Valeo se nalazi u samom vrhu svjetskih proizvođača dijelova i opreme za automobile. Učestvuje u ugradnji skoro svakog drugog novoproizvedenog automobila u Evropi.

4087_valeosmfclutch_1

 

 

LuK je uistinu postalo ime za kvačila, te ostalih pripadajućih dijelova. Svaki treći automobil na svijetu koji siđe s proizvodne trake ima ugrađeno LuK kvačilo. LuK intenzivno, u svojim «centrima izvrsnosti», radi na rješenjima za budućnost, primjerice na mjenjaču sa dvije spojke i komponentama za kontinuirano promjenjivi mjenjač – za veću sigurnost, udobnost i manje emisije.

luk

 

SACHS-LOGO

SACHS je, u vrlo kratkom spisku konkurenata na svjetskom nivou, ime za kvačila. Sachs sistemi kvačila ulijevaju sigurnost i ugođaj kako distributerima tako i krajnjim korisnicima njihovih proizvoda što je sada od neprocjenljive važnosti za sve u navedenom lancu. Sachs je brand grupacije ZF Group koja je počela sa radom davne 1915.g. Jedan je od proizvođača koji se ugrađuje i sarađuje sa 1. ugradnjom.

61LNKBKV0kL._SX466_

 

 

item__15438

HAHN & SCHMIDT – Hahn & Schmidt brand za kvačila prati posljednju tehnologiju u izradi istih i jako je prihvatljiv za naše tržište. Udovoljava propisanim standardima kvalitete.