Kočioni program

5

Dugogodišnji razvoj i istraživanje doveli su TRUSTING u sami vrh proizvodnje kočionih obloga, sa garancijom vrhunskog i konstantnog kvaliteta. Pored vrhunskog kvaliteta, Trusting odlikuje i najveći asortiman kočionih obloga u Evropi koje se proizvode u skladu sa ECE R-90 legislativom i garantuju visok nivo učinkovitosti i udobnosti u skladu sa standardima sigurnosti najrazvijenijih automobilskih tržišta.

71MQedUjybL._SX679_

 

 

Ferodo Logo-1554190804147

Od 10 najprodavanijih evropskih modela automobila njih 8 u 1. ugradnji je opremljeno sa FERODO kočionim dijelovima (VW, Audi, BMW, Mercedes, Fiat, Ford, Renault, Daewoo, Mazda, KIA…).Za razliku od većine ostalih proizvođača, Ferodo prodaje vlastiti proizvod razvijen i testiran u vlastitom laboratoriju za razvoj i ispitivanje kočnica. Iz istog razloga skoro svi svjetski proizvođači vozila navode Ferodo kao originalni dio.

eco-friction-pack-shot-1550237990930

 

bosch-logo_res_340x111

Kao najveći svjetski nezavisni proizvođač dijelova za automobilsku industriju, BOSCH značajno pridonosi sigurnosti u vožnji svojom proizvodnom tehnologijom po najnovijim standardima kvalitete. Jedan od najvažnijih sigurnosnih sistema bilo kojeg automobila je kočioni sistem. Svi dijelovi ovog sistema utiču podjednako na sigurnost prilikom vožnje. Bosch se rangirao visoko na listi proizvođača pouzdanog kočionog sistema i svih njegovih komponenti.

QCPremPads_SubNav

 

 

s-l300


Hella Pagid
 je jedan od vodećih svjetskih proizvođača kočionih sistema za nezavisno tržište, ali i OE tržište. Proizvodnja kočionog sistema je zasnovana na kombinovanju dokazane OE tehnologije sa prodajnom, tehničkom i logističkom podrškom. Uspješnost i kvalitet proizvoda potvrđene su od strane kupaca koji imaju koristi od njih dugoročno budući da svoju politiku proizvodnje Hella Pagid zasniva na sigurnosti, udobnosti i izdržljivosti. Nije iznenađujuće da gotovo 100% evropskih vozila ima ugrađene Hella Pagid kočione obloge koje, zajedno sa Hella Pagid kočionim diskovima, čine idealan par za sve vrste i klase automobila.

HELLA-PAGID_PRODUCTS_Brake_pad