Kaišni sistem

SNR-logo-069D8239CA-seeklogo.com

O kvalitetu i sigurnosti SNR proizvoda dovoljno govori podatak da se njihovi proizvodi ugrađuju u helikoptere, avione i svemirske letjelice koje zahtijevaju najvišu preciznost uz primjenu najnovijih tehničko-tehnoloških dostignuća u proizvodnom procesu. U automobilskoj industriji SNR predstavlja vrhunskog proizvođača čiji su ležaji u 1. ugradnji kod 8 od 9 najprodavanijih evropskih vozila poput: Mercedes A klasa, Audi A2, A3, A4, A6, A8, Renault Clio.

 

download

KWP kit koji uključuje razvodni remen, zatezač i sve dodatke potrebne za instalaciju, ali i vodenu pumpu, dovršava proizvodnu liniju za koju je Metelli lider u proizvodnji u Evropi. Glavna prednost ovakvog kita jeste jednostavnost za mehaničara prilikom identificiranja dijelova koji se odnose na zamjenu cijelog sistema distribucije. Svaka komponenta u kompletu je namijenjena za 1. ugradnju.

KWP kit

 

INA-logo-875A569373-seeklogo.com

Gotovo svaki savremeni putnički automobil danas sadrži INA dijelove motora i mjenjača. Visok kvalitet i pouzdanost INA kotrljajućih ležajeva, dijelova motora i linearne tehnologije učinili su da INA postane pouzdan i priznat partner renomiranih proizvođača automobila širom svijeta.

 

Google-Logo

DAYCO predstavlja globalnog lidera u proizvodnji komponenata prenosa sa najvećim procentom 1. ugradnje u motore najvećih svjetskih proizvođača automobila (VW, Toyota, GM, Ford, BMW, Peugeot…).

 

bosch-logo_res_340x111

Kao najveći svjetski nezavisni proizvođač dijelova za automobilsku industriju, Bosch značajno pridonosi sigurnosti u vožnji svojom proizvodnom tehnologijom po najnovijim standardima kvalitete. Bosch ima sve što je potrebno za vaš automobil: rezervni dijelovi visoke kvalitete i komponente za skoro sve modele automobila. Pogonski remeni izloženi su ogromnom mehaničkom, kemijskom i termičkom opterećenju. Značajke kao što su velika otpornost na trenje i promjene temperature osiguravaju tako veliki uspjeh Bosch pogonskog remenja.

 

qh-logo-png-transparent

QH – Quinton Hazell je u Velikoj Britaniji vodeći proizvođač auto dijelova za nezavisno tržište. QH nosi više od 30.000 šifri za dijelove. Glavne grupe proizvoda su: elektrika, filteri, hlađenje, kočnice i hidraulika, upravljanje i ovjes, prijenos i sigurnost. Osim prodaje na nezavisnom tržištu, većina QH-ovih proizvoda također se prodaju i na OE tržištu direktno proizvođačima automobila.

 

continental-logo-02

Kao vodeći inovator i tehnološki pionir za gumu i plastiku, Contitech pomaže u lansiranju novih tehnologija i stalno poduzima sljedeći korak za budućnost. Kada su u pitanju proizvodi, Contitech nudi proizvode na dugoročnoj osnovi, prije svega za automobilsku industriju u području kaišnog prenosa, a koji se ugrađuju kako na OE tržištu, tako i na nezavisnom tržištu u različite modele automobila. Glavna tržišta su: Evropa, NAFTA region, Južna Amerika i Azija.