Elektrika i Elektronika

pierburg-vector-logo-small

U okviru KSPG Grupe, Pierburg radi uporno na budućnosti motorne tehnologije. Sistem recirkulacije ispušnih plinova (EGR sistem), ventili, pogoni i pumpe su Pierburg-ova uža oblast. Desetljeća iskustva u kombinaciji s opsežnim, inovativnim i globalno priznatim sposobnostima u svakom aspektu motora su faktori koji su vodili Pierburg u njegovoj misiji razvoja i proizvodnje dugoročnih komponenti, modula i sistema. Ciljevi kojim se vodi su smanjena potrošnja goriva, niži nivo emisije izduvnih plinova, te poboljšanje performansi, udobnosti i sigurnosti pri vožnji.

 

bosch-logo_res_340x111

Kao najveći svjetski nezavisni proizvođač dijelova za automobilsku industriju, Bosch značajno pridonosi sigurnosti u vožnji svojom proizvodnom tehnologijom po najnovijim standardima kvalitete.Bosch proizvodi svjećice gdje , kao evropski predvodnik tržišta i tehnologije, stoji za najvišu razinu kvalitete i iskustva kod svjećica za motore. Sve više i više proizvođača automobila ugrađuju Bosch svjećice tokom tvorničke proizvodnje. Pored toga, proizvodi i grijače čiji se kvalitetni materijal cijevi linije Duraterm-Chromium sastoji od poboljšane legure nikla i hroma koja nudi učinkovitu zaštitu protiv korozije, te time povećava vijek trajanja za 100%, zatim lambda senzore koji omogućavaju uštedu novca na svaki pređeni kilometar, zatim sisteme paljenja (svjećice, električna kola za paljenje, bobine i plastične cijevi za zaštitu od lasica), itd.

 

download (1)

Zahvaljujući iskustvu od 30 godina i stalnom širenju asortimana, Huco je postao glavni dobavljač ove grupe dijelova za međunarodno nezavisno tržište. Sve što Huco radi u skladu je sa svjetskim standardom kvalitete DIN EN ISO 9001: 2008. Huco je jedan od najvećih europskih proizvođača regulatora, ispravljača, dijelova paljenja, releja, senzora i još mnogo toga za nezavisno tržište. Pouzdan je partner i na OE tržištu.

 

logo

Facet je evropska kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji dijelova za skoro sve automobile, pretežno komponente upravljanja i kontrole rada motora. Facet je svojim iskustvom, kvalitetom i poduzetnošću osigurao prisustvo i opstojnost svojih proizvoda na cijelom svjetskom tržištu autodijelova.

 

FAE

Sa više od 50 godina iskustva, FAE je danas lider u proizvodnji električnih i elektronskih rezervnih dijelova za motorna vozila. FAE nudi širok proizvodni asortiman sa više od 2.200 različitih artikala (senzori, prekidači, odašiljači temperature i pritiska, grijači, solenoidi, upaljači, termostati,…). FAE proizvodi se nalaze u originalnoj prvoj ugradnji kod sljedećih proizvođača: Mercedes Benz, Nissan, Suzuki, Renault Trucks, Iveco,… FAE posluje u skladu sa standardima kvalitete ISO 9001 i ISO 14001.

 

untitled-1_85

Hoffer komponente su izvorne u njihovom kvalitetu, u njihovoj vrijednosti, performansama i trajanju. Svjetski priznati evropski brand u oblasti elektrike i elektronike. Lider je kada su u pitanju dijelovi rasplinjača goriva i zraka. Trenutno nudi više od 6000 različitih artikala.