Filteri


FORCAR
filteri zadovoljavaju najviše zahtjeve evropskih tržišta i svi su isključivo evropskog porijekla. Konstantan rad na istraživanju i razvoju u domeni filtracije omogućava stalno uvođenje tehnoloških inovacija koje unapređuju efikasnost i dizajn Forcar filtera. Većina Forcar filtera su filteri 1. ugradnje za najprodavanije modele automobila.

 

 

coopers-fiaam-fllters-logo-44491634A7-seeklogo.com

COOPERSFIAAM brend obuhvata filtere ulja, zraka, goriva koji su vrlo traženi na OE tržištu i ugrađuju se u gotovo sve modele putničkih vozila. Svi proizvodi su certificirani prema ISO / TS 16949. Kvalitet i pouzdanost proizvoda zasnovana je na stalnim kvalifikacijskim testovima u procesu razvoja te povremenim ispitivanjima tokom njihovog životnog ciklusa.

err3340c-z-c308

 

champion

CHAMPION – Više od stoljeća, Champion je svjetski lider u proizvodnji i dopremi originalnih dijelova prve ugradnje i dijelova za zamjenu. Kada su u pitanju filteri, Champion obuhvata širok spektar filtera ulja, goriva i zraka za automobile i motocikle. Sa svojim naprednim dizajnom omogućavaju poboljšanje performansi motora i doprinose očuvanju integriteta motora.Champion filteri sadrže inovativne značajke i napravljeni su od materijala koji štiti motor vozila bez žrtvovanja performansi.

Filters-OilFilter-box-1510758552276

 

brand
CORTECO
 – je jedan od vodećih dobavljača dijelova za nezavisno tržište autodijelova. Kao član globalne Freudenberg Grupe, isporučuje više od 19.000 proizvoda u OEM kvalitetu.Corteco asortiman obuhvata oko 750 različitih vrsta filtera klime baziranih na Freudenberg micronAir® filterskoj zaštiti koja se danas implementira u gotovo jedan od dva automobila od svih novijih modela automobila koji imaju ugrađen klima sistem. Corteco filteri klime uklanjaju iritanse koji uzrokuju kihanje, suzne oči, curenje iz nosa ili probleme sa disanjem. Čistač zraka omogućuje jasniju vidljivost i poboljšava sigurnost na cesti.

51W+dsogyOL._SX466_

 

 

 

xclean_filters_grande.png.pagespeed.ic.tUo-ra8E4w

CLEAN FILTER – Fabrika Delgrosso S.p.A. proizvođač je filtera pod imenom „CLEAN FILTER“ koji zadovoljavaju najrigoroznije svjetske standarde kvalitete u proizvodnji. Mnoge nagrade od strane oficijelnih institucija za utvrđivanje standarda i kvalitete proizvodnje dokaz su stalne brige i pažnje u konstantnom dokazivanju, kao i ostalim faktorima koji ulijevaju sigurnost i opravdavaju povjerenje kupaca.Svi filteri odgovaraju posljednjim proizvodnim standardima vodećih svjetskih proizvođača automobila što ujedno i garantira besprijekornu ulogu u radu motora, kao i ugođaju kabine.

ximg_1b.png.pagespeed.ic.1dqUlmpglQ

 

ashika-logoASHIKA – Od 1989 ASHIKA, brand Japanparts grupacije, igra ulogu kao vodeći brend na tržištu uvoza i distribucije rezervnih dijelova za azijska vozila (japanska, korejska, indijska i sl).Asortiman proizvoda koji distribuira ASHIKA je jako širok i obuhvata filtere, hidraulične dijelove, amortizere, klipovi, glave cilindara, alternatore, utikače, itd. Proizvodnja prati savremenu tehnologiju i u skladu je sa svjetskim standardima kvaliteta.

 

images

VALEO je francuska kompanija prisutna na svjetskom tržištu već 80 godina. Valeo se nalazi u samom vrhu svjetskih proizvođača dijelova i opreme za automobile. Učestvuje u ugradnji skoro svakog drugog novoproizvedenog automobila u Evropi. Valeo filteri klime su proizvod Valeo’s Thermal System poslovne grupacije i značajno smanjuju koncentraciju onečišćenih tvari unutar vozila.