Antifriz

logo engol

Antifriz Engol (G11, G12) je ekološki osviješten evropski proizvod koji sadrži inhibitore korozije za sve vrste materijala benzinskih i diesel motora (uključujući i aluminij). Svojim sadržajem udovoljava evropskim standardima kvaliteta BS 6580:2010 i ASTM D3306. Može se miješati sa svim antifriz sredstvima bez obzira na boju. Interval izmjene je 5 godina.

 

 

svag

SWAG stoji za proizvode koji ispunjavaju najviše zahtjeve kvaliteta izrade i bezbjednosti ugradnje. Kvalitetom, brzinom i postavljanjem trendova, SWAG pruža odlučujući podsticaj na globalnom tržištu. SWAG je već 60 godina prisutan na tržištu nezavisnih rezervnih dijelova i snabdijeva kvalitetne rezervne dijelove OE kvalitete. Uspjeh SWAG-a rezultat je, ne samo činjenice da su SWAG-ovi proizvodni procesi uspješno certificirani po DIN EN ISO9001:2008 standardima, nego i te da je svaki pojedinačni SWAG proizvod stalno podvrgnut testiranju po najstrožijem standardu. SWAG asortiman uključuje više od 22.000 rezervnih dijelova za sve poznate njemačke, evropske i azijske marke vozila. Između ostalog, i SWAG antifriz je precizno fokusiran na zahtjeve proizvođača i nudi odličnu OE alternativu. 

SWAG

 

Logo Arctic

ARCTIC antifriz je visoko efikasan proizvod koji omogućava kvalitetnu dodatnu zaštitu od korozije i pregrijavanja. Ovaj proizvod maksimalno udovoljava zahtjevima savremene autoindustrije i odličan je izbor za moderne automobile.