Amortizeri

logo_kyb

KYB je jedan od najvećih svjetskih proizvođača amortizera koji se ugrađuju kao originalna oprema u najveći broj svih proizvodnih linija automobila u svijetu. Također je najveći OE dobavljač amortizera u Evropi. Svi KYB amortizeri (Premium, Excel-G, Gas-A-Just, Ultra SR, AGX) proizvode se u skladu sa međunarodno priznatim standardima kvalitete ISO 9001, QS 9000 i ISO 14001.

kyb-amortizeri

 

logo alko

AL-KO svoju proizvodnju zasniva na kvalitetu vršeći konstantne testove kvalitete od početka do kraja proizvodnje, te je stoga odličan izbor prilikom zamjene dijelova. AL-KO amortizeri se proizvode u skladu sa međunarodnim standardima DIN ISO 9001 i TS 16949.

ALKO_Ford_F150_copy_1024x1024

SACHS-LOGO

ZF Sachs AG je već više od sedam deseteljeća svjetski sistemski partner međunarodne automobilske industrije za tehniku trapa i pogonskih sklopova. Najmodernijim metodama, u uskoj saradnji sa proizvođačima vozila, Sachs razvija inovativne koncepte koji se uspješno nose sa rastućim zahtjevima tržišta. U Sachs razvojnom centru na visoko tehnološkim radnim mjestima radi preko 700 tehničara i inženjera na područjima istraživanja i razvoja. Prije serijske ugradnje se na 150 ispitnih mjesta pod najtežim uvjetima u vidu simulacija testiraju funkcionalnost i dugotrajni rad komponenata. Svi proizvodi udovoljavaju svjetski priznatim standardima kvalitete ISO/TS 16949:2002.

Sachs amortizeri